Pages

Showing posts with label Puzzles. Show all posts
Showing posts with label Puzzles. Show all posts

Sunday, November 6, 2011

Mind Test


1- Find the C below...do not use any cursor help.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2 - If you already found the C, now find the 6 below.

99999999999999999999999999999999999999999999999
99999999999999999999999999999999999999999999999
99999999999999999999999999999999999999999999999
69999999999999999999999999999999999999999999999
99999999999999999999999999999999999999999999999
99999999999999999999999999999999999999999999999

3 - Now find the N below. It's a little more difficult.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMNMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

This is NOT a joke. If you were able to pass these three tests,
you can cancel your annual visit to your neurologist. Your
brain is great and you're far from having a close relationship
with Mr Alzheimer.
4 - Eonvrye whocan raed this rsaie your hnad.
To my 'selected' strange-minded friends:
If you can read the following paragraph, forward it on to your friends.. 
Only great minds can read this This is weird, but interesting!
If you can raed this, you have a sgtrane mnid too
5 - Can you raed this?
I cdnuolt blveiee that I cluod aulaclty uesdnatnrd what I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in what oerdr the ltteres in a word are, the olny iproamtnt tihng is that the frsit and last ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can still raed it whotuit a pboerlm. This is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the word as a wlohe. Azanmig huh? Yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! If you can raed this forwrad it 

Saturday, January 15, 2011

Shoe & Foot

What did the shoe and the foot do on their first date?
They walked together.


I feel most embarrassed when I am left open -
Confessions of a shoe lace


What is a foot with a loose character called?
FOOT LOOSE


Walk a mile with a smile


Once, a foot said to the shoe
'You complete me'


Stiletto caught sneaking out with the boot -
SHOE BIZZ

Friday, October 29, 2010

Lateral Thinking

*This puzzle is called Lateral Thinking .** *
Scroll down slowly and be honest to yourself.

*Think like a wizard . . .
*

      man
1. ------------
     board

















*


*
Ans. = man overboard




*

*Okay, let's see if you've got the hang of it.






*

*
     stand
2. ------------
         i
















*Ans. = I understand
*







*
*
OK . . .




*Got the drift ?
*







*Let's try a few now and see *

*how you fare ?
*



*

*
3. /r/e/a/d/i/n/g/








*



*
Ans. = reading between the lines








*


*
4.

*      *r
    road
     a
     d




*



*
Ans. = cross road








*
Not having a good day now, are you ?*

*
Redeem yourself.*






*
*
5. cycle
   cycle
   cycle








*


*
Ans. = tricycle








*
Not easy to figure out ha!
*





*
*
         0
6. ------------
      M.D.
      Ph.D.








*


*
Ans. = two degrees below zero






*
C'mon give it a little thought ! ! *






*
*


*7. *knee

*    *light








*


*
Ans. = neon light




*( knee - on - light )
*







*
*
U can prove u r smart by getting this one.






*
*
           ground
8.        ---------------
feet feet feet feet feet feet












*

*
Ans. = six feet underground






*
Oh no, not again ! !*






*
*
9. he's X himself








*


*
Ans. = he's by himself






*
Now u messing up big time. *






*
*
10. ecnalg








*


*
Ans. = backward glance








*
Not even close ! !*






*
*
11. death ..... life








*


*
Ans. = life after death








*
Okay last chance ..................*

*
*
12. THINK








*



*
Ans. = think big ! !






*
*
And the last one is real fundoo - - -






*
*
13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...





*



*
Ans. = long time no 'C'



------------------------------


------------------------------




.

__,_._,___

Brain Benders

Brain Benders:  Each Right Question receives 1 point (a total of 10 points for 10 questions. No points for wrong answer.

Score:

0 points: Needs help!
1 - 3 points: Good Thinker
4 - 6 points: Intelligent  
7 - 9 points: Extraordinary  
10 points: Genius!  

It's easy to scroll through the answer. Just give a Serious and sincere try.

Q1: A father and his son are involved in a car accident, as a result of which the son is rushed to hospital for emergency surgery. The surgeon looks at him and says "I can't operate on him, he's my son". Explain. (The answer is not "step-father" !)

Q2: What can you hold in your right hand, but not in your left?

Q3: How many birthdays does a typical woman have?

Q4: If a plane crashes on the Indian/Pakistan border, where do you bury the survivors?

Q5: A cowboy rode into town on Friday, spent one night there, and left on Friday. How do you account for this?

Q6: Which side of a cat contains the most hair?

Q7: Is it legal for a man to marry his widow's sister?

Q8: Gaurav looked through the dirty window on the 24th floor of his office building. Depressed, he slid the window open and jumped through it. It was a sheer drop from the building to the ground. Miraculously after he landed he was completely unhurt. There was nothing to cushion his fall or slow his descent, yet he survived. Explain?

Q9: A man and his wife drove at full speed through the streets. They stopped, and the husband got out of the car. When he came back, his wife was dead, and there was a stranger in the car. Explain?

Q10: Why can't a man living in Delhi not be buried in Mumbai?

SCROLL DOWN FOR ANSWERS







































ANSWERS::::: :

Q1 Ans: The surgeon is the mother!  

Q2 Ans: Left Elbow.

Q3 Ans: 1 birthday.

Q4 Ans: You can't burry survivors!

Q5 Ans: The name of his horse was Friday.

Q6 Ans: The outside.

Q7 Ans: The man is dead so he can't marry even if he wanted to!

Q8 Ans: Gaurav being a window cleaner, was cleaning the window form the outside, opened the window, and jumped inside.

Q9 Ans: The wife was pregnant and delivered the baby inside the car and died. However, the baby survived.

Q10 Ans: Because the man is still alive!

Wednesday, July 29, 2009

Killer Mentality

Read this question, come up with an answer and then scroll down to the bottom for the result. This is not a trick question. No one I know has got it right, including me .

A woman , while at the funeral of her own mother, meets a guy whom she did not know. She thought this guy was simply ' amazing' , very much of her dream guy, she believed him to be just that! She fell in love with him right there, but never asked for his number and could not find him.
.........A few days later she killed her FIRST sister.

Question: What is her motive in killing her sister?
(Give this some thought before you answer).
SCROLL DOWN




























Answer: She was hoping that the guy would appear at the funeral again.
If you answered this correctly , you think like a psychopath . This was a test by a famous American Psychologist used to test if one has the same mentality as a killer. Many arrested serial killers took part in the test and answered the question correctly. If you didn't answer the question correctly, good for you.
Be sure to share the test!

Tuesday, March 24, 2009

Count the number of F's

Count the number of F's in the following text in 15 seconds:

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

Managed it?
Scroll down only after you have counted them!

OK?

How many?

Three?





Wrong, there are six - no joke!






Read again!

Tuesday, March 10, 2009

Simple but hard to crack

There are 3 questions here. Just see if you can solve them correctly. For the answers scroll down to the end! All the best. Dont Scroll down before trying....



On a man's tombstone, it is said that one sixth of his life was spent in childhood and one twelfth as a teenager. One seventh of his life passed between the time he became an adult and the time he married; five years later, his son was born. Alas, the son died four years before he did. He lived to be twice as old as his son did. How old did the man live? The man lived 1/12 of his life as a teenager.



Isaac and Albert wanted to take a vacation. They were debating how they could get to their hotel in the fastest manner. Isaac said, "We should go by train." But Albert said, "No, the train reaches the end of the line half way to the hotel -- we would have to walk the rest of the way. We should bike to the hotel instead." Isaac disagreed. So Albert biked the whole way to the hotel, while Isaac took the train for the first half of the journey and walked for the remainder. The speed of the train turned out to be four times that of the bike's speed. The bike's speed turned out to be two times faster than walking speed. Who got to the hotel first?



How can you express the number 100 using six nines and no other digits?





















































































There are seven teen years 7 * 12 = 84

The problem may be solved more easily with simple logic. If the bicycle is twice as fast as walking, the time it takes to bike the whole way is equal to the time it takes to walk half the way. So if the train's speed is anything shy of infinite, biking will still be faster.

99 + 99/99

Saturday, August 30, 2008

1. A murderer is condemned to death. He has to choose between three rooms. The first is full of raging fires, the second is full of assassins with loaded guns, and the third is full of lions that haven't eaten in 3 years. Which room is safest for him?

2. A woman shoots her husband. Then she holds him under water for over 5 minutes. Finally, she hangs him. But 5 minutes later they both go out together and enjoy a wonderful dinner together. How can this be?

3. There are two plastic jugs filled with water. How could you put all of this water into a barrel, without using the jugs or any dividers, and still tell which water came from which jug?

4. What is black when you buy it, red when you use it, and gray when you throw it away?

5. Can you name three consecutive days without using the words Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, or Sunday?

6. This is an unusual paragraph. I'm curious how quickly you can find out what is so unusual about it. It looks so plain you would think nothing was wrong with it. In fact, nothing is wrong with it! It is unusual though. Study it, and think about it, but you still may not find anything odd. But if you work at it a bit, you might find out.






Scroll down for the answers..........................










Answers:
1. The third. Lions that haven't eaten in three years are dead.
2. The woman was a photographer. She shot a picture of her husband, developed it, and hung it up to dry.
3. Freeze them first. Take them out of the jugs and put the ice in the barrel. You will be able to tell which water came from which jug.
4. The answer is Charcoal.
5. Sure you can: Yesterday, Today, and Tomorrow!
6. The letter "e," which is the most common letter in the English language, does not appear once in the long paragraph...

Sunday, June 15, 2008

See If You Can Figure Out What These Words Have In Common.......

Banana
Dresser
Grammar
Potato
Revive
Uneven
Voodoo


Are You Peeking Or Have You Already Given Up?












Give It Another Try....
















OK... Here You Go... Hope You Didn't Cheat.



This Is Cool.

SCROLL DOWN









Answer:
In all of the words listed, if you take the first letter, place it at the end of the word, and then spell the word backwards, it will be the same word.

Did you figure it out?

Saturday, May 3, 2008

1. There is one word in the English language that is always pronounced incorrectly. What is it?

The word "incorrectly. "

2. A man gave one son 10 cents and another son was given 15 cents. What time is it?

1:45. The man gave away a total of 25 cents. He divided it between two people. Therefore, he gave a quarter to two.

3. A boat has a ladder that has six rungs, each rung is one foot apart. The bottom rung is one foot from the water. The tide rises at 12 inches every 15minutes. High tide peaks in one hour. When the tide is at it's highest, how many rungs are under water?

None, the boat rises with the tide. Googly ;-)

4. There is a house with four walls. Each wall faces south. There is a window in each wall. A bear walks by one of the windows. What color is the bear?

White. If all the walls face south, the house is at the North pole, and the bear, therefore, is a polar bear.

5. Is half of two plus two equal to two or three ?

Three. Well, it seems that it could almost be either, but if you follow the mathematical orders of operation, division is performed before addition. So... Half of two is one. Then add two, and the answer is three.

6. There is a room. The shutters are blowing in. There is broken glass on the floor. There is water on the floor. You find Sloppy dead on the floor. Who is Sloppy? How did Sloppy die?

Sloppy is a (gold)fish. The wind blew the shutters in, which knocked his goldfish-bowl off the table, and it broke, killing him.

7. How much dirt would be in a hole 6 feet deep and 6 feet wide that has been dug with a square edged shovel?

None. No matter how big a hole is, it's still a hole: the absence of dirt.

8. If I were in Hawaii and dropped a bowling ball in a bucket of water which is 45 degrees F, and dropped another ball of the same weight, mass, and size in a bucket at 30 degrees F, both of them at the same time, which ball would hit the bottom of the bucket first? Same question, but the location is in Canada ?

Both questions, same answer: the ball in the bucket of 45 degree F water hits the bottom of the bucket last. Did you think that the water in the 30 degree F bucket is frozen? Think again. The question said nothing about that bucket having anything in it. Therefore, there is no water (or ice) to slow the ball down...

9. What is the significance of the following: The year is 1978, thirty-four minutes past noon on May 6th.

The time and month/date/year American style calendar are 12:34, 5/6/78.

10. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in the center field?

One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.

11. What is it that goes up and goes down but does not move?

The temperature.

Tuesday, November 6, 2007

Letters 'a', 'b', 'c' & 'd' do not appear anywhere in the spellings of 1 to 99
(Letter 'd' comes for the first time in Hundred)

Letters 'a', 'b' & 'c' do not appear anywhere in the spellings of 1 to 999
(Letter 'a' comes for the first time in Thousand)

Letters 'b' & 'c' do not appear anywhere in the spellings of 1 to 999,999,999
(Letter 'b' comes for the first time in Billion)

And

Letter 'c' does not appear anywhere in the spellings of entire English Counting

Monday, July 30, 2007

16 O in a P - 16 Ounces in a Pounds

7 H of R - 7 Hills of Rome

Wednesday, April 11, 2007

Entry To A Club

A man wanted to enter an exclusive club but did not know the password that was required. He waited by the door and listened.

A club member knocked on the door and the doorman said, "twelve." The member replied, "six " and was let in.

A second member came to the door and the doorman said, "six." The member replied, "three" and was let in.

The man thought he had heard enough and walked up to the door. The doorman said ,"ten" and the man replied, "five."

But he was not let in. What should have he said?

Come on guys, put on your thinking caps & get the solution.... ..


....


....












........ Dont keep scrolling think about the answer :)



















......






........











Ans:- 3
The man had to reply the number of characters in the word the Doorman was asking.

He should have replied "Three" instead of "Five".

I bet u'll read the question again....